,

Mi az a Komplex Mozgásterápia és miben tud segíteni?

Mi a Kulcsárféle Mozgásterápia, vagy más néven KMT Torna?

Egyre nő a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek száma, melynek nagyon sokféle oka lehet, de elmondható, hogy az esetek hátterének 65-70%-ban az idegrendszer alul-szervezettsége áll.

A komplex mozgásterápia Kulcsár Mihályné fejlesztőpedagógus munkásságához köthető, aki a Delacato terápiájának módszerét vette alapul és dolgozta át. Munkásságához hozzátartozik, hogy pedagógusként szerzett nagy tapasztalatot, szakmai pályafutásának kezdetén, első osztályán tapasztalta meg, hogy milyen pozitív eredményeket érhetünk el vele. Ennek hatására mélyebb tanulmányokat, vizsgálatokat, megfigyeléseket végzett, és évtizedes munkája eredményeként született meg a Komplex Mozgásterápia.

Tovább olvasom

,

Fedezd fel a nőiséged erejét

ÁLDÁS -FEDEZD FEL A NŐISÉGED EREJÉT!

Fedezd fel nőiséged erejét!

Szeretném, ha tudnád, mennyire értékes vagy, milyen érték az, hogy nő lehetsz, és hogy szerethető vagy, úgy ahogy vagy!

Az Áldás  című fejezetet hoztam most el neked  a könyvből, hogy felkeltsem az érdeklődésed Meggan Watterson: Fedezd fel a nőiséged erejét című könyve iránt.

Tovább olvasom

Szómeditáció

Nézz a szavak mögé! Mi az a szómeditáció? A szómeditáció alkalmával megvizsgáljuk egy-egy szó egyedi, érzelmi jelentését önmagunk számára. Az, hogy mit jelentenek a szavak, a Magyar Értelmező Szótár szerint, itt olvashatsz többet. Mit is jelent ez? A szavakhoz kapcsolódó emlékképeink alakítják az érzelmi hozzáállásunk egy-egy szóhoz, ezért lehetséges, hogy ugyan azzal a szóval kapcsolatban […]

,

Pozitív megerősítések, és ahogy érdemes használni őket

Pozitív megerősítés? Az meg mi a csuda? A pozitív megerősítések, olyan derűlátón, optimistán megfogalmazott rövid mondatok, amik rendszeres, és kitartó ismétlésével szemléletmódbeli változást érhetünk el az életünkben, személyiségünkben.