,

Fedezd fel a nőiséged erejét

ÁLDÁS -FEDEZD FEL A NŐISÉGED EREJÉT!

Fedezd fel nőiséged erejét!

Szeretném, ha tudnád, mennyire értékes vagy, milyen érték az, hogy nő lehetsz, és hogy szerethető vagy, úgy ahogy vagy!

Az Áldás  című fejezetet hoztam most el neked  a könyvből, hogy felkeltsem az érdeklődésed Meggan Watterson: Fedezd fel a nőiséged erejét című könyve iránt.

Meggan hét fátylon keresztül vezet el önmagadhoz, segít neked ezen az úton.

Mit takarnak a fátylak?

1. Fátyol: FEDEZD FEL A LELKED TÖRTÉNETÉT!

2. Fátyol: FEDEZD FEL A SZENT TESTEDET!

3. Fátyol: FEDEZD FEL LÉLEKHANGODAT!

4. Fátyol: FEDEZD FEL ISTENI ÉRTÉKEDET!

5. Fátyol: FEDEZD FEL MAGADBAN A MISZTIKUST!

6. Fátyol: FEDEZD FEL A LÉLEKMUNKÁDAT!

7. Fátyol: FEDEZD FEL SPIRITUÁLIS KÖZÖSSÉGED!

A hét fátyolról készítettem a Facebook oldalamon egy posztsorozatot, amit itt elolvashatsz, amennyiben több részletet  is meg szeretnél ismerni a könyvből, vásárlás előtt. Ezekben a posztokban röviden beleolvashatsz a fátylak titkába, amelyek fellebbentése közelebb visz valódi lényedhez, a Lelkedhez.

Amikor a hét fátyol lekerül…

Akkor következzen az az üzenet, amit Meggan-nal együtt szeretnék átadni Neked, Kedves Nőtársam.Miért mondom, hogy vele együtt? Mert minden szavával egyet értek, és ezeket kívánom én magam is NEKED, és ezeken dolgozom ügyfeleimmel is, amikor hozzám fordulnak.

“ÁLDÁS

“Nem a Biblia a legmagasabb törvény az életemben; mert azt nem lehet könyv borítói közé szorítani… Nem rajtam kívül álló forrásból származik. A számomra legmagasabb törvény a lelkemben élő isteni hang. Pont. Nem olyasvalami, amit ember írt, ami belefagyott az időbe.”

-Sue Monk Kidd –

EZ AZ AMIT A LEGINKÁBB KÍVÁNOK NEKED:

Azt akarom, hogy minden egyes történetedet fogadd el a sajátodként – az összes örömteli és keserű dolgot, ami eddig történt veled. Tudd, hogy te vagy az, aki a tollat tartja, amely  előteremti vagy meghatározza azt, ami most kibontakozik számodra. Azt akarom, hogy képes legyél újrakezdeni itt és most, ha épp úgy döntesz. Újrakezdheted az életed, lesöpörhetsz mindent az asztalról, és felhúzhatod a rolót, hogy meglásd a ropogó fehérséget, amely rád vár. Nem kell annak lenned, aki eddig voltál.Kiválasztottad ezt a kalandtörténetet, a tiéd. Te vagy a szerzője. Légy te a vezérfonal, a főszereplő, a történet egy eddig soha meg nem élt happy enddel; legyél a történet, amely teljes mértékben a tiéd.

Azt szeretném, hogy eléggé szeresd a testedet ahhoz, hogy jelen legyél benne. … Azt szeretném, hogy minden  kritika vagy összehasonlítgatás nélkül nézd az arcodat, a combodat, vagy a kezedet. Azt szeretném, hogy szeretettel, hálával tekints a testedre akkor is, ha elsőre tettetned kell. … Azt szeretném, hogy áldásként fogadd el, akármilyen beteg vagy megfáradt is a tested. A tested a lehetőséged arra, hogy itt legyél. Azt szeretném, hogy szeresd, mert a tiéd. Azt akarom, hogy utasíts vissza mindenkit, aki nem azzal a tisztelettel bánik a testeddel, amelyet érdemel. Azt szeretném, hogy te – ahogy mindnyájan – úgy tiszteld a tested, mint valami szent templom, amelyet csak rád bíztak.

Azt szeretném, hogy a lelked hangját, a benned élő szeretet hangját tekintsd az életedben lévő legfőbb tekintélynek – különösen, ha valaki más szeretné rád erőltetni azt, ami szerinte a legmagasabb érték vagy legjobb számodra. Azt akarom, hogy nyugodt tudj maradni, hogy egyenesen a szemébe tudj nézni, és egyszerűen azt mond: “Kösz a tanácsot vagy a (töltsd ki tetszés szerint), de én tisztán, érthetően hallom, hogy mi jó nekem.” És nem akarom, hogy valaha is szabadkoznom kelljen amiatt, hogy tudod, mi az igazán jó neked, és hogy lépéseket is teszel érte.

Lelkünk hangja

…Szeretném, hogy kapcsolódni tudj a lelkedben lévő szeretethez bárhol, ahol vagy – miközben tiszta ruhát hajtogatod, munkába igyekszel vagy épp pelenkát cserélsz. Így tudni fogod, hogy nem kell másnak lenned, mint aki vagy, azért, hogy szeretetet kaphass, és hogy nem kell elmenned érte sehová. (Csak befelé, magadba.)

Azt szeretném, hogy érezd a csodát, amely éppen ebben a pillanatban barátkozik veled. Azt szeretném, hogy az életed azokkal a jelekkel és különleges egyidejűségekkel együtt áramoljon, amelyek miatt meghökkensz, meglepődsz, felugrasz, élettelivé válsz, és egy szálnak érzed magad az Istenség titokzatos falikárpitjában. Azt szeretném, hogy az Istenséggel való közvetlen kapcsolatod legyen lelked gyógyító szentélye, ahol gyógyulhatsz és regenerálódhatsz.

Azt szeretném, hogy megvédd a benned lévő szeretet ajándékait, amelyeket megoszthatsz másokkal, és hogy bízz a lelkedben annyira, hogy hagyd, ő vezessen téged. Azt szeretném, hogy érezd azt a végtelenül értékes érzést, amikor megosztod az általad birtokolt szeretetet annak a munkának a révén, amelyet a lelked neked szán. Azt szeretném, hogy átéld az Isteni Szeretet határtalanságát, amely olyan belső forrásból származik, amelyhez rajtad kívül senki sem fér hozzá. Azt akarom, hogy képes legyél játékos lenni akkor is, ha a világban végzett feladatodat komolyan veszed… Azt szeretném, hogy merd megtenni azt, ami a zsigereidben szunnyad. Azok a heves vágyak, álmok okkal vannak ott, mintha már születésedkor benned lettek volna. Azt akarom, hogy éld át annak az igazságát, hogy számíthatsz, hogy számít, amit mondasz – hogy a te életed önmagában képes elmozdítani a világ mérlegnyelvét a szeretet irányába. De csak, ha használni mered!

Azt szeretném, hogy olyan nők vegyenek körül, akik látnak téged. Nők, akik segítenek kihozni magadból a legjobbat azáltal, hogy amikor épp szem elől téveszted képességeidet, visszatükrözik neked. Szeretném, ha segítenének együtt érezni azzal, amit talán először hibának ítélnél, és megtalálnod azt, amiben egyedülálló vagy, és szenvedélyesen megszeretnéd különlegességedet. És azt akarom, hogy az ismeretlen izgalommal, ne pedig félelemmel töltsön el, hogy azt, amit nem mertél megtenni, bátorsággá, kihívássá és kalanddá gyúrják benned. Azt akarom, hogy segítsenek  megértened, hogy mindent kockára tehetsz, mert csak egyetlen értéked van  ebben az életben, azt az egyet pedig – a benned élő Isteni Szeretet – sohasem veszíted el. Úgyhogy egyetlen másodperccel se késlekedj tovább: oszd szét mindet.

Nőiség fátyla

Azt akarom, hogy könnyedén és meggyőződéssel mond ki, hogy tudod ki vagy , hogy ismered azt a részedet, amelyik sohasem változik, még akkor sem, ha körülötted minden a feje tetejére áll. Szeretném, hogy tudd, te meg én nem vagyunk külön álló lények. Azt akarom, hogy tudd, hogy te soha nem történhetsz meg újra. Azt akarom, hogy az életed elképesztően egyszerűvé váljon, hogy lecsupaszítsd az egyetlen feladatra, amelyet a lelked kér tőled: hogy azzá a szeretetté válj, aki vagy.

…Az, ami szembejön velem, ha jelen vagyok és hálás vagyok azért, amim már megvan ebben a pillanatban, mindig magasan túl fogja szárnyalni azt, amit elképzelek.

Csak annyit kell tennem, hogy megmutatom magam, és vadul – nyersen és mezítelenül – jelen vagyok és valódi vagyok, együtt azzal, aki vagyok. Meg tudom élni a félelmet és annak minden kényszerítő erejű fizikai érzetét, de képes vagyok a szeretetet választani helyette. Újra és újra képes vagyok úgy dönteni, hogy jelen vagyok a testemben, és az otthonomnak hívom…

az élet mindig választásra késztet.

a félelem vagy a szeretet lesz az?

és ezek ott laknak benned egymás mellett.

a félelem és a szeretet nem létezhetnek együtt.

újra itt vagy. ideje választani.

a félelem vagy a szeretet lesz az?

engedd, hogy teljesen kitöltsön a szeretet.

hagyd, hogy kitúrja, ami eddig lakott benned hívatlanul.

légy te a szeretet.

nem arra születtél, hogy félj.

csak arra, hogy felébredj – hogy ébren légy.

minden próféta és papnő mindig is tudta ezt.

az igaz szeretet belül van.

a félelem csak félelem, a szeretet azonban minden.

csak a szeretet valóságos.

ez az egység – egybeolvadni a benned lévőszeretettel.

találkozni az egyetlen szeretettel, mely soha nem hagyott el…”

Olvasd el, amikor csak úgy érzed, egy kis töltődésre van szükséged. Ha pedig szükséged van egy kis támogatásra, mert úgy érzed beleragadtál egy problémába, vagy egyedül nem megy, gyere el egy konzultációra élőben, vagy online.

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.