,

Önmagunk iránti érzett szeretet 16 előnye

Szeretet ami belőlünk indul ki

Belső lényünkből, valódi szeretet átéléséhez első feladat, hogy megtanuljuk szeretni önmagunk.

Szeretet-Önszeretet

Szeretet-Önszeretet

Gondolom már te is hallottad, hogy csak annyira szerethetsz másokat, amennyire magadat tudod szeretni.

Az önszeretet nem tévesztendő össze az önzéssel, ami öncélú és nem veszi figyelembe a másik érzéseit, gondolatait, kérését…

Amikor szereteted önmagad, és ebből a szeretet állapotból cselekszel, emeled mindazokat, akikkel kapcsolatba kerülsz, és így a te életedben is egyre több jó dolog tud megjelenni, ezért érdemes gyakorolni.

Önmagunk iránti érzett szeretet, előnyei:

 1.  Több örömet, békét és harmóniát élsz meg általa.
 2. Tudatossá válsz az életed történéseire, és könnyebben veszed észre a jó dolgokat önmagadban, másokban. Ettől jól érzed magad, és ez a pozitív érzés kihat a környezetedre, a veled kapcsolatba kerülő emberekre is.
 3. Rájössz, hogy bármire képes vagy.  Amikor megteszed a szükséges lépéseket, felfedezed magadban az Erőt, így egyre magabiztosabb leszel az Életed különböző területein.
 4. Felfedezett Erődnek a segítségével könnyebben lépsz túl a mindennapok nehézségein.
 5. Könnyedebben döntesz, céljaidat megvalósítod, amiknek hatására nő az önértékelésed, önbecsülésed.
 6. Önmagad szeretete által észre veszed, hogy  olyan dolgok elvégzésére, elérésére is képessé válsz, amire előtte gondolni sem mertél.
 7. Többet mosolyogsz, ez kihat a környezetedre, és azon veszed észre magad, hogy körülötted egyre többen mosolyognak, és egyre többen szívesen vannak a társaságodban.
  Szeretet-Mosoly

  Szeretet, ami előcsalja az őszinte mosolyunk

   

 8. Egyre nyitottabb leszel, ez arra sarkalja az embereket, hogy egyre többen nyílnak meg neked, élettel telibbé, energikusabbá, bátrabbá válsz.
 9. Könnyebben alkalmazkodsz új helyzetekhez, új lehetőségeket, hasonlóan gondolkodó embereket vonzol magadhoz.
 10. Már nem mások véleményére alapozol, egyre kevésbé érdekel ki, mit gondol rólad, megismered önmagad, erősségeid, gyengeségeid, egyre bátrabban vállalod fel önmagad bármilyen helyzetben
 11. Az önmagad felé megélt szeretet által, párodat, barátaidat, és bárki mást jobban tudsz szeretni. A felőlük érkező szeretettet is megtanulod  befogadni, elfogadni, ami minőségi kapcsolatokhoz vezet.
 12. Elvárásaink magunk és mások felé nagymértékben csökkennek.
 13. Már nem lesz számodra fontos, hogy ítélkezz, mert rájössz, hogy nem egy igazság létezik, és minden nézőpont kérdése, így könnyebben koncentrálsz az Életedben megjelenő jó dolgokra.
 14. A benned lévő szeretet segít meglátni a valódi céljaidat, velük szinkronba kerülni, és támogat abban, hogy a nehézségek ellenére is a saját utadon maradj.
 15. Megszűnik a magányosság érzése, mert önmagadban rálelsz egy megbízható, erős, döntésképes, szerethető társra, aki az egyedül töltött időt is tudja értékelni, hasznosan eltölteni.
 16. Megengeded magadnak a pihenést, hogy töltekezz, és hogy a benned lévő félelmeket felváltsa a szeretet.

Te, hogy állsz a szeretet, önszeretet témában?

Szereted önmagad és ezt a szeretetet érzed mások felé.

Te mindezeket már éled? Gratulálok Neked!

Úgy érzed, hogy támogatásra lenne szükséged, hogy a te életedbe is megjelenjenek ezek a pozitív élmények, jelentkezz be egy konzultációra!

 

Csodás napokat!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.