Amiben hiszek, önmagunk megismerése:

Hiszek benne…

Önmagunk megismerése során mindannyiunkat foglalkoztat az a kérdés, hogy mi lehet az ok, amely egyes embereket akadályoz a kibontakozásban, az önmegvalósításban?

Alapvető ellentmondásról van itt szó, amely az önmegvalósítási vágy és a társadalmi elvárásokhoz való alkalmazkodás között feszül.

Hiszek a Szeretet, a Hála, a Hit, az Elfogadás és Megbocsájtás erejében.

Hiszek abban, hogy gondolataink, szavaink, érzéseink, s tetteink meghatározzák Életünk irányát. Mindez hatással vannak mindazokra, akikkel kapcsolatba kerülünk.

Hiszek abban, hogy mindenkiben ott rejlik a Saját Kincse, tudás, képesség formájában, amit mások javára tud fordítani.

Hiszek abban, ha felvállaljuk az önmagunk jobb megismerésével járó munkát, jobbá tehetjük saját és szeretteink életét.

Hiszek abban, hogy azért születtünk a Földre, hogy tanuljunk, fejlődjünk, szeressük és elfogadjuk önmagunkat és másokat.

Hiszek abban, hogy minden pillanatban vannak választási lehetőségeink.

Hiszek abban, hogy mindenki megérdemli hogy szeressék. Szeretve, elfogadva érezze magát. Megélje, hogy szerethető, úgy ahogy van.

Hiszek abban, hogyha tudatosak vagyunk, és felvállaljuk a teljes felelősséget érzéseinkért, gondolatainkért, szavainkért, cselekedeteinkért, növeljük önbecsülésünk. Ez által egy harmonikusabb, boldogabb életet élhetünk

Hiszek abban, hogy az önmagunk megismerése a legjobb út ahhoz, hogy álmainkat, vágyainkat, céljainkat megvalósítsuk. Ezáltal egy olyan életet élhessük, amilyet mindig is szerettünk volna.

Hiszek abban, hogy feloldva blokkjainkat, elengedve fájdalmaink, elfogadva múltunkat meggyógyulhatunk, és elindulhatunk egy olyan Élet felé, amire mindig is vágytunk.

Hiszek abban, ha megtanuljuk elfogadni önmagunk, ezzel a szeretetteli elfogadással tudunk mások felé is fordulni. Ez pedig segítségünkre lesz egy minőségibb  Életet élni.

Hiszek…

Te mit gondolsz önmagad megismerésének fontosságáról? Mi az, amiben hiszel?

Gondolkozz el ezen, mert ha megtalálod azokat a dolgokat, amikben képes vagy tiszta szívvel hinni, egy igazán hiteles útmutatód lesz a további életedre. Ezt az útmutatót mindig használhatod, amikor döntési helyzetbe kerülsz. csupán meg kell vizsgálnod az adott kérdést a magad által összeállított “Miben Hiszek” listával.

Kérdésed van, tedd fel itt!

Küldjön nekünk üzenetet