SZOLGÁLTATÁSOK

Kineziológiai konzultáció, és stresszoldás felnőtteknek

Amikor úgy érzed megakadtál az életedben, azt érzed, mintha egy helyben toporognál. Nem látod merre tovább. Nem tudod, mi lenne a legjobb választás. Szeretnéd, ha meghallgatnának, keresed a megoldást. Jó választás lehet egy kineziológiai módszerekre épülő konzultációt kérned…

12 500 Ft/60 perc

 

Szülői konzultáció

Ez a szolgáltatás, azoknak a szülőknek szól, akik a gyermekeiket szeretnék elhozni hozzám, akár önbizalom hiány, akár társas beilleszkedés, kommunikációs zavarok, akár tanulási nehézségek miatt. Nagyon fontosnak tartom, hogy az esetlegesen hosszabb együttműködésünk előtt, megismerjük egymást, és a felmerülő problémák átbeszélése során, a gyermek számára megterhelő információk, ne az ő jelenlétében hangozzanak el. Ezen a konzultáción tudjuk átbeszélni a problémákat, és a beszélgetés alapján tudok lehetséges együttműködési javaslatot tenni, vagy ha szükségesnek érzem, más szakember bevonását, akkor arra is kitérek. A megállapodásunk alapján, ha szükséges, a gyermekkel kapcsolatos adatlapot is ekkor töltjük ki, hogy amikor a gyermek jön ez már ne vonja el a figyelmünket.

8 500 Ft/45 perc

Tanulás támogató, képességfejlesztő, stresszoldó mentorálás gyerekeknek

Önbizalom hiány, tanulási-, kapcsolati-, beilleszkedési nehézségek esetén, a konzultáció során feltárjuk a lehetséges okokat és megoldási lehetőségeket. A  mentorálás során segítségül hívom a kineziológia módszereit, és AKÉTA Képességfejlesztő, tanácsadói módszereket, a KMT Mozgásfejlesztés lehetőségeit, és más egyéb módszereket, amik támogatják a gyermeked az együtt meghatározott célban.

Sokat tanul, még sincs megfelelő eredmény? Sokat aggódik az iskolai teljesítménye végett? Érzi, hogy sokkal jobban is menne, de leblokkol, amikor be kell számolnia a tudásáról? Sokat segíthet, ha tisztába kerül saját tanulási stílusával, és olyan személyre szabott tanulási stratégiákat ismer meg, amivel könnyebben, eredményesebben lesz képes elsajátítani a szükséges tudást.

14 éves korig: 6500 Ft/45 perc

14 éves kor felett: 8.500 Ft/ 50 perc

Mozgásfelmérés

A felmérés során a Komplex Mozgásterápiás felmérést végezzük el. Ezen felmérés elvégzését minimum az 5 életévet betöltött gyerekekkel végezzük el, viszont felső korhatár nincs, így egy tanulási nehézség esetén, amennyiben a konzultáció folyamán felmerül annak a lehetősége, hogy a tanulási-, viselkedési nehézség hátterében, nem csupán a stressz, vagy a nem megfelelő módszer hiányossága van, akkor ezen felmérés elvégzését javaslom. A módszerről bővebben a honlapon olvashatsz!

12 000 Ft/100-120 perc

Online stresszoldó konzultáció felnőtteknek

Ezen a konzultáción ki sem kell mozdulnod az otthonodból, viszont nagyon ajánlatos olyan időpontra kérned, amikor nyugalom van körülötted és nem zavarhat meg senki.

12 500 Ft/50 perc